Syre nominerade till Svenska Designpriset också

Det är den grafiska profilen för Inlandsbanan som blivit nominerad i klassen indentitet/profil. Art Directorn Anders Nilsson är den som haft ansvaret för arbetet med logotype och profil.

 

 

– För mig som Art Director är det givetvis fantastiskt att få erkännande för formarbetet, säger Anders Nilsson. Det har varit extra kul när den grafiska profilen ska fungera på allt från de små visitkorten till tågen. Nomineringen gör mig stolt, nu är det upp till allmänheten att rösta.

Svenska Designpriset instiftades 2006 då Syre nådde en andraplats i klassen identitet profil. En jury genomför nomineringarna men priset delas ut efter en offentlig omröstning som börjar med de första kategorierna 15 september på http://www.designpriset.se/rostning.php.  Årets nominering är Syres nionde i Svenska Designpriset och 2 oktober vet vi hur det gått.

Syre har nominerats till två priser i rikstävlingar – Svenska Designpriset och Svenska Publishing-Priset. Svenska Publising-Priset delas ut av Populär Kommunikation sedan 1990 och Syre har tidigare vunnit Publishing-Priset för Krokoms kommunwebb. Den här gången är det Lindorffs sajt takontroll.nu.

–  Det viktigaste är förstås våra uppdragsgivares framgång men de här nomineringarna är ett kvitto på att vi är på rätt väg i vår strävan att göra bra marknadskommunikation, säger Göran Bärnsten, vd.

 Arbetsgrupp Krokoms Kommun:
Anders Nilsson AD,
Thomas Boström, Projektledare

Dela inlägg på:Facebooktwitterlinkedinmail
Pär-Magnus Kikajon
Head of Conversation
Taggar