Syre nominerade till Årets Byrå!

Att vi på Syre gillar det vi gör och våra kunder ger resultat. Förutom nomineringen till Svenska Designpriset för profilen till Biathlon-VM ”I’ll be there!” har Syre nu blivit nominerade till Årets Byrå 2018.

I undersökningen Årets Byrå som genomförs av Regi får byråernas kunder berätta om hur bra deras byrå är på bland annat strategiarbete, kreativitet, produktion och leveransförmåga. De bäst rankade byråerna inom varje sin kategori nomineras till tävlingen Årets Byrå där den byrå som fått högst betyg av sina kunder utses till vinnare.
– Vi har långsiktigt arbetat med att utveckla vårt erbjudande och vårt sätt att jobba med våra uppdrag, säger Göran Bärnsten, vd. Att vi nu för andra året i rad nominerats till Årets Byrå visar att vi lyckats väl i det arbetet.

Årets Byrå är i grunden en bransch- och kvalitetsundersökning som genomförs av Regi Research. För att delta krävs att byrån har en byråintäkt på över 7 miljoner kronor. Man måste också få minst åtta godkända bedömningar av uppdrag som haft en budget på över 250 000 kr per år. Totalt är det 154 byråer som tävlar inom 15 kategorier, Syre är nominerade i klassen Reklambyråer med en byråintäkt 7–15 mkr. Vinnarna koras 21 februari 2018.

 

Dela inlägg på:Facebooktwitterlinkedinmail
Pär-Magnus Kikajon
Head of Conversation