Syre nominerade till Årets Byrå 2016

Syre är en av tio nominerade byråer som tävlar om titeln Årets Byrå 2016 i klassen 7–15 miljoner kronor. Det unika med tävlingen är att den bygger på byråkundernas omdömen.

Årets Byrå är en bransch- och kvalitetsstudie som kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer och vad som är avgörande vid valet av byrå. Årets Byrå startade 2000 och är den största kommunikationsbyråstudien i Sverige.

– Det är förstås otroligt kul att vi för första gången har blivit nominerade. Att få ett kvitto på att våra kunder tycker om det vi gör är förstås väldigt positivt, säger Göran Bärnsten.

Syre har under 2016 fokuserat mycket på byråns utveckling. Omfattande utbildningspaket och samarbeten har fört med sig ett mer komplett erbjudande där digitala kanaler fått en mer framträdande roll i marknadskommunikationen.

– All marknadsföring går ut på att kommunicera med målgrupperna där de befinner sig och därför fokuserar vi på digitala kanaler i allt större utsträckning, det är naturligt.

Vem som blir årets byrå blir offentligt 21 februari på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Dela inlägg på:Facebooktwitterlinkedinmail
Pär-Magnus Kikajon
Head of Conversation
Taggar